Lär känna oss 💚 | Greenkids

Lär känna oss 💚

Hur det började

En vuxen slänger 8 kg kläder om året, vilket motsvarar cirka 80 000 liter vatten. Tänk vad ett barn behöver och hur snabbt de växer ifrån sina kläder och prylar.
Det borde finnas ett hållbart alternativ - det var med den tanken som Greenkids grundade sig i ♻️ 

Vår vision

Vår vision är att bidra till att rädda miljön genom att göra second hand shopping till något barnsligt roligt och till det självklara valet.

Vårt löfte ✍️

Genom att erbjuda våra medlemmar ett hållbart alternativ för second hand shopping ser vi till att miljön gynnas på köpet. Därför har vi bestämt att 1 kr av varje annonsintäkt går till organisationer som kämpar för miljöns välmående.

Våra värdeord

Våra värdeord genomsyrar hela vår organisation. 
Vi erbjuder våra medlemmar ett tryggt och enkelt sätt att Köpa och Sälja barnartiklar. Samtidigt som vi erbjuder ett hållbart alternativ för second hand shopping. Vi lovar även att stödja organisationer som kämpar för miljön ♻️

Vi försöker leva som vi lär genom hela resan - det ska vara enkelt att annonsera på vår sida, samtidigt som det ska vara enkelt att kontakta oss om du skulle behöva hjälp. Vi lever upp till hållbarheten genom att minimera utsläpp av växthusgaser. Detta säkerställer vi genom att minska på resor och göra det mesta digitalt. 

Vi jobbar för allas trygghet. Hos Greenkids kan alla känna sig trygga, vi bemöter alla på ett vänligt sätt och ser till att alla blir inkluderade. Genom att skänka 1 kr till organisationer som kämpar för miljön så ser vi även till att hjälpa vår planet att känna sig trygg.